Yellow

Ytterligare en restaurang som har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden är restaurang Yellow. Det är ingen mindre än Filmon Michael från den populära dansgruppen Bounce som ligger bakom konceptet och här är det kyckling som står för huvudfokus på menyn. Restaurangen öppnade upp 2018 och har blivit en mycket uppskattad mötesplats, inte minst för den yngre publiken.

Vill du besöka Yellow för att äta mat så är det främst under dagtid som du ska ta dig en sväng förbi. Då kan du njuta av goda drinkar i alla färger och former samt ekologisk gårdskyckling med de allra kryddigaste smaker. Tittar man på dryckesmenyn är det tydligt att det finns ett starkt koncept. Drinkarna har skapats med inspiration från bland annat New York och Miami.

Hett dansgolv på kvällen

Det är något som händer med Yellow när solen börjar gå ner och middagsgästerna börjar att dra sig hemåt. Den avslappnade och lugna stämningen förvandlas till en livad klubb. Visst kan du fortfarande njuta av god mat om du så önskar, men är det något som nu gäller så är det dans, drinkar och mingel. Eftersom du inte behöver betala något inträde för att ta dig in på Yellow så har restaurangen blivit en av de bästa platser för förfester. Här samlas människor som delar intresset för Hip hop, slow jams och RnB och dansar tillsammans, umgås eller hajpar upp inför kvällen. Yellow stänger klockan 01.00 och eftersom det ligger så pass centralt är det enkelt att ta sig vidare till någon av de andra klubbarna i närheten.

Yellow befinner sig i en lite mindre industrilokal och lämpar sig inte för den som har problem med att trängas eller dansa väldigt nära andra människor. Lokalen är vanligtvis fullproppad med folk och sittplatserna är få. Det gör dock inte Yellow till ett dåligt alternativ, snarare lägger restaurangen en schysst grund för en riktig partykväll.